Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
14 août 2012 2 14 /08 /août /2012 16:30

JUNI2012-6575_2-copie-1.jpg

Veel belangstelling op de vernissage, 8 augustus, van de internationale groepstentoonstelling met werk van Marcel Joosen, Carole Leriche, Diannora Niccolini, Matteo Pugliese, Jan Scheirs en Vera Siccard.

DSCN3082_2.jpg

Galeriehouder Patrick Declerck had meer dan een kwart eeuw jaar ervaring als gespecialiseerd antiquair in empire-stijl toen hij in 2010 een karaktervol handelspand met een 17de eeuwse achterbouw kocht aan de Wolstraat te Antwerpen. De doorgedreven renovatie van dit pand maken van deze galerie een klassezaak, waarin antiek en hedendaagse kunst hand in hand gaan.

Wo-Men In Fine Art staat voor gesofisticeerde schoonheid en sublieme verleiding van het mannelijk en vrouwenlichaam in alle kunstvormen door de eeuwen heen”, aldus Hendrik De Clerck.

Tussen de genodigden: acteur Axel Daeseleire; schilder Joseph Laureys; schrijvers Mieke de Loof, Renée Van Hekken en René Broens; stadsgids Inez Dechamps, bestuursleden van de World Outgames III: voorzitter Bart Abeel en dr. Hein Knapen, John Waumans, Jeroen van Bergen; modeontwerpers Tim van Streenbergen en Brecht Callewaert; fotografe Kika D; architect Marc Lauwers en Michael Bruynseels, Wim de Bock en Karel Heeren.

DSCN3068_2.jpg

Van l. naar r.: René Broens, Jan Scheirs en Mieke de Loof

De tentoonstelling loopt tot 19 augustus.

Wolstraat 45, 2000 Antwerpen.

Dagelijks open van 14 tot 18 uur, gesloten op dinsdag en woensdag.

Partager cet article
Repost0

commentaires

Présentation

  • : Le blog de CDR-Mededelingen
  • : Nederlandse en Franse literatuurgeschiedenis, onuitgegeven teksten, politieke en culturele actualiteit
  • Contact

Recherche