Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
10 avril 2013 3 10 /04 /avril /2013 18:00

 

MED207blog.jpg

Aflevering 207 van de Mededelingen verscheen op 9 april. In het redactioneel bekent Henri-Floris Jespers dat hij in maart weer eens een paar keer miljonair is geworden.

Neen, helemaal niet dankzij oordeelkundige beleggingen. De derde prijs van de Microsoft Edinburgh Award 2012 bracht mij het luttele bedrag van 850.000 £ op. Bovendien werden mij uit Afrika voordelige commissies in het vooruitzicht gesteld in ruil voor enige eenvoudige bemiddeling.

Banken blijven alert op de belangen van hun cliënteel waken. Ik kreeg dan ook meer dan tien berichten van BNP Paribas Fortis, die eindelijk ernstig werk maakt van een nieuw beveilingssyteem: de bank meldde mij technische storingen en installeerde een nieuwe software voor mijn internetbankieren. Bij KBC Bank sta ik er slechter voor: gisteren ontving ik immers zes mails “internetbankieren op slot”!

Je moet het maar allemaal meemaken. Ik troost mij bij de gedachte dat ik niet de enige ben...

Tot overmaat van ramp meldt de enige bank waar ik wel een rekening heb dat mijn internetbankieren ernstig bedreigd wordt...

Ik heb dus in de komende dagen heel wat werk voor de boeg. Vadsig en administratief slordig als ik ben, komt daar natuurlijk niks van in huis.

*

Na vijf Cahiers van het CDR (uitgeverij Jef Meert, Antwerpen, 1999-2000) verscheen de eerste aflevering van de Mededelingen van het CDR op 13 juni 2003. De blog werd opgestart op 6 januari 2008. Vorig jaar werden gemiddeld ietsjes meer dan 5.000 unieke bezoekers per maand genoteerd.

Het werd dus hoogtijd een en ander te reorganiseren, wat nu gebeurde, zoals blijkt uit de colofon. Zowel het tijdschrift (elektroniche en papieren editie) als de blog verschijnen voortaan onder redactie van Bert Bevers, Joke van den Brandt, Frank Ivo van Damme, Henri-Floris Jespers (hoofdredacteur), Guido Lauwaert, Luc Pay, Jan Scheirs, Lucienne Stassaert en Frank De Vos.

Het secretariaat wordt verder waargenomen door Karin Lebacq:

mededelingen@lebacq.com

Partager cet article
Repost0

commentaires

Présentation

  • : Le blog de CDR-Mededelingen
  • : Nederlandse en Franse literatuurgeschiedenis, onuitgegeven teksten, politieke en culturele actualiteit
  • Contact

Recherche