Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
20 décembre 2009 7 20 /12 /décembre /2009 01:55

Herman.jpg


De alerte audiovisuele diensten van het Ministerie van Agitatie (http://ministerievanagitatie.wordpress.com) registreerden het druk bijgewoonde afscheidsfeest ter ere van Herman J. Claeys en produceerden een 55 minuten durende soundtrack van de avond.

In de reportage hoor je tussenkomsten van achtereenvolgens: Jan Bonneure (VWS), Gerlinda Swillen (Masereelfonds) en Arne Baillière (Dolle Mol) en Willy De Greef . De muziek is van Mars Moriau (accordeon) en Willy Dessers (gitaar) die ter plaatse ten gehore werd gebracht. Verder enkele gedichten van Herman (gebracht door Kris Kenis) en een ontroerend afscheidswoord door Herman J. Claeys zelf.
De Minister van Agitatie sprak ook onder meer met Henri-Floris Jespers, Michaël Vandenbril, Jo Peeters en Willy De Greef over het leven, werk en betekenis van Herman J. Claeys die zelf een ontroerend afscheidswoord sprak.

http://ministerievanagitatie.wordpress.com/2009/12/20/afscheid-van-herman-j-claeys-%E2%80%A2-een-audioverslag/

Tussen de talrijke aanwezigen: Jan Bucquoy, Frank de Crits, Paul Ilegems, Kris Kenis, Danièle Madrid, Erwin van Massenhoven, Luc Neuhuys, Renaat Ramon, Leo Reijnders, Robin de Salle en Jan Struelens...

 

Partager cet article
Repost0

commentaires

Présentation

  • : Le blog de CDR-Mededelingen
  • : Nederlandse en Franse literatuurgeschiedenis, onuitgegeven teksten, politieke en culturele actualiteit
  • Contact

Recherche