Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
13 octobre 2014 1 13 /10 /octobre /2014 21:36

 

Henri-Floris-Jespers--foto-Bert-Bevers-.JPG

HFJ in werkkamer (foto: Bert Bevers)

Ben echt nooit zo'n verjaardagman geweest. 6 oktober bleef ik dus gewoon aan de slag, met een korte onderbreking: in de late avond kreeg ik even bezoek van ouwe vrienden, Luc Boudens en Kris Kenis, waarna verder gewerkt aan mijn boek over Marc. Eemans. Woensdag 8 oktober, kort na drie uur 's ochtends, gaf mijn PC het op. De twee whizzkids waar ik al jàren op rekenen kan, waren niet meteen bereikbaar: de ene was getroffen door een zware familiale rouw, de andere was professioneel op toernee.

Kortom, ik was incommunicado. Een raar gevoel. Ik las dus opnieuw papieren kranten en schreef, met de pen in de hand, verder aan mijn boek.

Karin Lebacq, algemeen secretaris van de Mededelingen, plaatste een bericht op mijn facebook-tijdlijn op 10 en op 11 oktober, maar het bleek duidelijk dat een aantal correspondenten (en medewerkers aan de Mededelingen) daar geen kennis van namen.

In al die jaren is het nog nooit gebeurd dat er vijf dagen lang geen berichten verschenen op de blog Mededelingen – of dat ik mails niet beantwoordde. Gevolg: een lawine van mails, die ik pas vandaag lees – nadat Kris Kenis gisterenavond het probleem oploste.

En nu inhalen – prioritair wat betreft de juryvergadering van De Diamanten Kogel, donderdagmiddag. Hopelijk zullen we knopen kunnen doorhakken.

Persoonlijke mails worden vannacht en morgen beantwoord.

Kortom: eind goed, al goed.

Henri-Floris JESPERS

Partager cet article
Repost0

commentaires

Présentation

  • : Le blog de CDR-Mededelingen
  • : Nederlandse en Franse literatuurgeschiedenis, onuitgegeven teksten, politieke en culturele actualiteit
  • Contact

Recherche