Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
23 novembre 2014 7 23 /11 /novembre /2014 17:50

 

VmaeleExpo.jpg

Expo “Een vreemde ontmoeting” Marcel van Maele. Tot 7 december. Openingsuren: donderdag tot zondag, 14-18 u. Bij Troebel Neyntje, Paardenmarkt 8, 2000 Antwerpen.

*

Galerie Troebel Neyntje is ook de/een thuishaven van Bert Lezy (° 1970), die Vrije Grafiek volgde te Sint-Lucas waar hij afstudeerde in 1993. Hieraan koppelde hij zijn vervolmaking in het atelier van Cornel Campo (Academie Berchem). Hij doet met kunst wat kunst moet doen, een a-politieke kritiek leveren op de samenleving. Doormiddel van deconstructie toont hij aan dat het absurde nooit veraf is. Hij heeft een broertje dood aan misplaatste ernst en heeft de humor als wapen om de banaliteit van het alledaagse te lijf te gaan. Bert Lezy werkt altijd en overal en rijgt zo de creatieve uitingen aan elkaar, van live schildergedrag tot een cut up-radioprogramma, genaamd blaastaal. De speeltijd is nooit voorbij.

*..

DePlu.jpg

'Poverty And Her Flesh': bij Galerie Jan Dhaese exposeert Jennifer de Plu (° 1977). Opening 23 november. Tot 28 december. Openingsuren: donderdag tot zondag, 14-18 uur. Zondag: 11-14 uur.

Partager cet article
Repost0

commentaires

Présentation

  • : Le blog de CDR-Mededelingen
  • : Nederlandse en Franse literatuurgeschiedenis, onuitgegeven teksten, politieke en culturele actualiteit
  • Contact

Recherche