Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
2 septembre 2013 1 02 /09 /septembre /2013 15:42

 

Aanstaande vrijdag 6 september organiseert Peter De Greef (Intertext Boekproducties) samen met enkele goede vrienden een (hopelijk) prachtige benefietavond ten voordele van de renovatie van Zaal Roma in Borgerhout. Nog niet alle plaatsen zijn uitverkocht, vandaar dit bericht.
Artiesten die hun medewerking hebben toegezegd zijn o.m. Dez Mona, Brigitte Kaandorp, Paul Haenen en zijn alter ego Margreet Dolman, Filip Jordens die een indrukwekkende hommage brengt aan Jacques Brel, dansers van Het Ballet van Vlaanderen, Les Ballets de Monte Carlo en Introdans (Nederland), de Nederlandse zanger Ronnie Tober (Geef die rozen aan Sandra!), e.a.
De presentatie is in handen van Kurt Van Eeghem.
De Roma in Borgerhout is behalve een volledig in eer hersteld theatermonument uit lang vervlogen tijden, waar internationale vedetten optraden als Paul McCartney, James Brown, Cliff Richard en AC/DC, maar ook een samenlevings-, integratie- en buurtontwikkelingsproject dat ieders steun meer dan verdient.
De opbrengst van de benefiet gaat dan ook naar de eindfase van de renovatie van de zaal.
Hans Focking, oprichter van het Nederlandse en gerenommeerde balletgezelschap Introdans viert met deze benefiet tevens zijn 50-jarige jubileum in de Vlaams-Nederlandse theaterwereld.

Praktische info:

http://ymlp.com/zfS8PX
http://www.deroma.be/#!eventid=62

Partager cet article
Repost0

commentaires

Présentation

  • : Le blog de CDR-Mededelingen
  • : Nederlandse en Franse literatuurgeschiedenis, onuitgegeven teksten, politieke en culturele actualiteit
  • Contact

Recherche