Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
30 décembre 2013 1 30 /12 /décembre /2013 02:21

 

Lady-Angelina-1-jpg

Op de eerste matinee van 2014, op zondag 5 januari is Lady Angelina (alias Trijn Janssens) te gast. Lady Angelina brengt muziek die vervuld is van vele invloeden: Vlaamse klei, Franse weemoed, een handvol Spaanse roots en een oude fascinatie voor Mexico.

Van puur Vlaams tot Flamenco Puro is dit muzikale programma een boeiende afwisseling vol verrassingen, waar sprookjessferen ook af en toe mogen komen piepen. Met niet-alledaagse instrumenten als accordeon en zingende zaag bezingt zij de liefde en de wereld op een speelse en intense manier.

Lady Angelina woonde geruime tijd in een oude romantische circuswoonwagen waarmee ze nu ’s zomers de festivals rondtrekt, en ook speelt zij momenteel als muzikale stadsboerin een kindervoorstelling in de Vlaamse cultuurcentra.

Lady-Angelina2-jpg

Lady Angelina maakte theaterprogramma’s met verschillende artiesten waaronder Guido Belcanto, Roland, Marc de Bel, Antje de Boeck , Michael De Cock en Vera Coomans. Haar twee CD’s “C’est Quoi l’Amour” en “Amor y Corazon” konden op veel media-aandacht rekenen waaronder Radio 1, Radio 2, Klara en de Laatste Show.

Frank DE VOS


Welkom in Opus 4 op zondag 5 januari om 16u , Love2Arts Gallery, Desguinlei 90, 2018 Antwerpen. Tickets: 10 € / –12j gratis.

http://sorodha.be/

http://www.facebook.com/Sorodha1814

Partager cet article
Repost0

commentaires

Présentation

  • : Le blog de CDR-Mededelingen
  • : Nederlandse en Franse literatuurgeschiedenis, onuitgegeven teksten, politieke en culturele actualiteit
  • Contact

Recherche