Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
18 août 2014 1 18 /08 /août /2014 07:42

 

OpEenzzame-hoogte.jpg

Uitgeverij Vrijdag kondigt “de onverhoopte doch vreugdevolle verrijzenis van literair wonderkind Luc Boudens”, wiens nieuwe roman, Op eenzame hoogte, op woensdag 17 september om 20 u voorgesteld wordt in MuseumCafé UFO, Waalse Kaai 47 te Antwerpen.

De volledige bibliografie van Boudens (inbegrepen de in zeer beperkte oplage met de handpers gedrukte bibliofiele uitgaven) kan hier geraadpleegd worden op de blog van 18 april waarin de publicatie van Op eenzame hoogte uitvoerig aangekondigd werd:

http://mededelingen.over-blog.com/article-lang-verwacht-nieuwe-roman-van-luc-boudens-123369895.html

BoudensStarend.jpg

Luc Boudens, 2000

Uitgeverij Leesmagazijn gaat Boudens' debuut  Vrijdag Visdag (Nioba, 1988) heruitgeven, alsmede Het zijn lange dagen (Dedalus, 1989). In de unaniem lovende Vlaamse en Nederlandse kritiek werd Boudens destijds steevast in een adem genoemd met Herman Brusselmans en Tom Lanoye (“de luidruchtige Belgen”...).  Bovendien heeft Boudens ook een nieuwe bundel verhalen voltooid, In het hoofd van een ander en werkt thans aan een nieuwe serie beelden en tapes, 'Opera mundi'.

koenraad-goudeseune-probleem1.jpg

Ik ben ook benieuwd naar het nieuwe werk van Van Koenraad Goudeseune (° 1965), poëzie en verhalen, die door Leesmagazijn (een eigenzinnige uitgeverij naar mijn hart) gepubliceerd wordt.

Henri-Floris JESPERS

Partager cet article
Repost0

commentaires

Présentation

  • : Le blog de CDR-Mededelingen
  • : Nederlandse en Franse literatuurgeschiedenis, onuitgegeven teksten, politieke en culturele actualiteit
  • Contact

Recherche