Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
7 décembre 2008 7 07 /12 /décembre /2008 22:34

Donderdag 11 september is Sabine Luypaert te gast bij de Muzeval. Paul De Wandeler bezorgt een muzikaal intermezzo bij Ontwaken en het silentium. Inleiding en presentatie door Herman J. Claeys en Bart van Peer.

Literair-artistiek café Den Hopsack, Grote Pieter Potstraat 24, 2000 Antwerpen

Deuren 19.30 uur - aanvang 20.00 uur.

 

Sabine Luypaert schreef een groot aantal gedichten en korte verhalen, die zij vooral online op diverse schrijverssites publiceerde, alsook op haar eigen website http://www.sabineluypaert.com. Deze dichteres en schrijfster woont in Dendermonde en is al jaren een gekende en graag beluisterde bedrijfster van podiumpoëzie.

Enkele publicaties van haar hand zijn Als leegte knalt en Woordverleiding (poëzie), Anno 1930 (verhalen), A.K.A. Kameleon (detective) en Filet miauw (kattenverhalen). Verder werd zij de voorbije jaren opgenomen in een vijfentwintigtal bloemlezingen in zowel België als Nederland. Daarnaast zijn haar gedichten en verhalen ook terug te vinden in verschillende literaire E-zines en is ze eveneens columniste voor http://www.dekattensite.nl, zoals ze ook informatieve artikels schrijft voor http://www.infonu.nl.

Partager cet article
Repost0

commentaires

Présentation

  • : Le blog de CDR-Mededelingen
  • : Nederlandse en Franse literatuurgeschiedenis, onuitgegeven teksten, politieke en culturele actualiteit
  • Contact

Recherche