Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
7 octobre 2008 2 07 /10 /octobre /2008 02:38

Snelle beslissers kunnen nu de laatste plaatsen reserveren voor dinsdag 14 oktober om 20u30:

Els Dottermans, Katelijne Verbeke en Florejan Verschueren

Annie M.G. Schmidt

Nee geen ‘Jip en Janneke’, maar een stuk over het leven van Annie M.G. Schmidt zelf.

Els Dottermans en Katelijne Verbeke maakten een voorstelling voor volwassenen met tekstmateriaal, verhalen, gedichten en liedjes van Annie M.G. Schmidt, gelardeerd met fragmenten uit de biografie Anna – Het leven van Annie M.G. Schmidt van Annejet van der Zijl.

De actrices vertellen, lezen en zingen over het leven en liefde van de bekende Nederlandse schrijfster en worden op de piano begeleid door Florejan Verschueren. Samen slagen zij erin om met tekst en muziek een aangrijpend beeld op te hangen van deze bijzondere vrouw.

 

 Die man zou het waarschijnlijk niet begrijpen, die man daar op de hoek, wat ik bedoel wanneer ik plotseling zijn hand zou grijpen en zeggen zou, hoe eenzaam ik me voel

Uit: Zondag

&

Reserveer snel via www.boog.be of telefonisch 03/239 34 68. De voorstelling begint stipt om 20u30. Zorg ervoor een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn. Op dat moment treedt de wachtlijst in voege en is uw reservatie niet meer gegarandeerd. Inkom: 3€.

Podiumcafé RoodWit is gelegen in de Generaal Drubbelstraat 42 (vlakbij station Berchem). U kan er uiteraard ook aan de toog reserveren

 

Partager cet article
Repost0

commentaires

Présentation

  • : Le blog de CDR-Mededelingen
  • : Nederlandse en Franse literatuurgeschiedenis, onuitgegeven teksten, politieke en culturele actualiteit
  • Contact

Recherche