Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
4 juillet 2008 5 04 /07 /juillet /2008 23:17

Proeven van Kunst® is aan de basis een evenement waarbij in kwaliteitsrestaurants een speciaal 3- of 4-gangendiner wordt aangeboden met unieke, artistiek bedrukt onderborden. Het evenement bestaat verder uit “Meet & Greet-Avonden” in het restaurants met de kunstenaar, een onderbordenruilbeurs, een veiling en Arti-Parties waar diverse deelnemende kunstenaars samen exposeren op een centrale locatie.

Restaurant P. Preud’homme te Antwerpen neemt aan het evenement deel. Jan Scheirs (1973) kreeg de opdracht een onderbord te onderwerpen. Het evenement gaat pas van start begin volgend jaar, maar restaurant Preud’homme wou er beslist alvast iets aan doen. Tijdens de zomer- en herfstmaanden zal werk van Jan Scheirs getoond worden, onder meer in de zogeheten grijze kamer aan de tweede etage. En het werk dat op het onderbord komt, hangt nu al in het restaurant.

 

Ontwerp onderbord

 

De bovenverdiepingen zijn vrij toegankelijk op vrijdagavond; zaterdag en zondag zowel ’s middags als ’s avonds. Of na afspraak.

 

 
Restaurant P. Preud’homme, Suikerrui, 2000 Antwerpen. Tel. 03 233 42 00.

 

www.p-preudhomme.com

www.scheirs.com

http://web.mac.com/scheirs  

Partager cet article
Repost0

commentaires

K
Beste,<br /> Ontwerp onderbord is prachtig, kleuren zijn mooi. Eén kleine opmerking, naargelang vanuit welke hoek je de jongedame bekijkt lijkt het soms dat haar ogen recht naar je kijken op een vreemde wijze; en soms zijn het teneergeslagen ogen (wat de bedoeling is veronderstel ik) van een verleidelijke dame. Voor de rest: veel succes! Karin
Répondre

Présentation

  • : Le blog de CDR-Mededelingen
  • : Nederlandse en Franse literatuurgeschiedenis, onuitgegeven teksten, politieke en culturele actualiteit
  • Contact

Recherche